Hoe wij het doen,
wie het doen en waarom.

Stichting Rechtshulp Rotterdam wordt volledig bestuurd en bemand door Rotterdamse studenten. We studeren allemaal rechten of fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit hier in Rotterdam. Ons doel is om u geheel vrijblijvend en gratis juridische hulp te bieden. Met deze stichting proberen we iets terug te doen voor Rotterdam. De stad waar we allemaal met veel plezier studeren.

Onze organisatie

Bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam werken 20 tot 25 vrijwilligers. Zij zijn allen jurist in opleiding en studeren (veelal) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Alexandra van Snippenberg

Joost Boon

Vicevoorzitter

Jasper van Ravenswaaij

Annabella Segeren

Joris den Brok

Paulien van der Meer

Vrijwilligers

De stichting is in 2017 opgezet door een zestal studenten van de studentenvereniging RSC/RVSV. Het idee hierachter was iets terug doen voor de stad Rotterdam en tegelijkertijd studenten de mogelijkheid te bieden om hun kennis van rechten in de praktijk te brengen. Tegenwoordig wordt dit verwezenlijkt met behulp van tientallen medewerkers. Elk jaar wisselt het bestuur af.

Medewerkers

Tijn van Wijhe

Wieke Sleutjes

Xagan Heerbaart

Wil je meer over ons weten?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Ook bij andere problemen kijken wij graag wat wij voor u kunnen doen. Als u op contact klikt zien wij uw aanvraag en zullen we daar zo snel mogelijk op reageren

Oud
bestuur